Patricia OnLine

– en weblog

Once in a lifetime?

af Patricia @ 15:12 pm — mandag, 26. april 2004
Kategoriseret under: uden kategori

Jeg læste på Frekvens, at der verserer et rygte om, at the Cure måske dukker op til dette års Roskilde Festival. Og så var jeg mentalt tilbage i 1990 – det år jeg selv deltog i min første og indtil videre eneste Roskilde festival.

Jeg var 18 år og angiveligt i gang med en HHX på handelsskolen. På én eller anden måde havde jeg luft i SU budgetet til et lille bitte telt, en sovepose, en enkelt retur med DSB – og en festivals billet. Og jeg tog afsted sammen med en stor flok Cure-fans.

På teltpladsen lignede vi en hel lille ghetto dannelse. Vi havde vores sorte tøj, vores sorte hår og vores sorte make-up. Det var mest drengene der gik op i den der sorte make-up. Vores hår stod ud til alle sider, og det blev siddende ved hjælp af forskellige kreative idéer som husblas, sukkervand, hårlak og gelé. Vi var der jo for at se og lytte til The Cure. Og det skulle man kunne se på os. Og det vi gjorde, var ikke så ualmindeligt. Overalt på teltpladsen var folk igang med at blive kronraget, for Sinead O’Connor skulle også optræde på festivallen dét år.

Solen skinnede gennem hele festivallen, og de to største problemer vi havde var at holde vores øl kolde, og finde et sted at få vasket os og vores hår. Der var opstillet åbne bad-skurvogne rundt omkring. Vandet var meget koldt og der var frit udsyn for alle der gad at kigge. Der var én i nærheden af vores telte, der altid samlede en flok tilskuere. Så vi stod gladeligt i kø et par timer til badefaciliteterne i den nærmeste skole. I hvert fald éen gang på de fem dage vi var der.

Vi hørte musik, spiste pitabrød “morgen”, middag og aften og nød festivalen. Da the Cure var på, maste vi os så langt foran som muligt og svajede med til musikken. Det var S? fedt. En rigtig god festival oplevelse. Jeg har ikke siden deltaget i en festival, og én gang er måske også nok.

Hjemturen med det overfyldte tog blev mest brugt til at sove i. Og smågrine lidt over alle de nyligt kronragede folk vi mødte. For Sinead O’Connor havde nemlig aflyst koncerten i allersidste øjeblik…

UPDATE The Cure står ikke på den officielle liste af optrædende på Roskilde i år. Behøver altså ikke købe et nyt telt.

2 kommentarer

213

Kommentar af Liselotte

mandag, 26. april 2004 @ 22:58

?h ja… det var tider… 🙂

808

Pingback af Patricia OnLine » Når sandheden skal frem

lørdag, 22. april 2006 @ 13:20

[…] Det varede ikke mange år før jeg holdt op med at hive grå hår ud, for jeg var blevet en anelse tyndhåret. Jeg lod de grå hår blive og farvede i stedet for. Det passede fint i tråd med min sorte periode. Senere, eksperimenterede med næsten alle former for hårfarve og kulører. Lige fra at tilbringe fem timer med ildelugtende henna tilsat kaffegrums i håret, til de smarte vaskes-ud-efter-seks-hårvaske produkter (yeah, right….). Og det dér hårmousse med farve? Det eneste der fik farve dér var vist hændere! […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.