Patricia OnLine

– en weblog

Den kreative pakkekalender 2011

af Patricia @ 10:05 am — onsdag, 9. november 2011
Kategoriseret under: set derude,Wannabekreativ


For andet år i træk er Karina simpelthen så fantastisk at hun vil drive Den Kreative Pakkekalender, og jeg har meldt mig til igen i år.

Det var så sjovt sidste år, så den fornøjelse vil jeg ikke gå glip af.

Du kan læse mere om den kreative Pakkekalender her, hvor der er alt om hvordan det skal foregå, og hvordan du tilmelder dig.

Og jeg er allerede gået lidt i tænkeboks – naturligvis kan jeg først endelig beslutte hvad der skal laves, når jeg ved hvem modtageren er, men alligevel!

Kreativ pakkekalender #4

af Patricia @ 18:30 pm — torsdag, 9. december 2010
Kategoriseret under: Wannabekreativ

Nu hvor Sara har modtaget og pakket gaven fra Den kreative pakkekalender ud, kan jeg jo godt afsløre den her. Præstationsangsten har værest stor, og jeg er glad for at den er faldet i god jord. Skønt når man kan finde en andens passion ved at læse lidt i bloggen, i dette tilfælde en forkærlighed for ugler.

Og endnu én af de skønne ting ved den kreative pakkekalender – en hel verden af blogs jeg ikke kendte til!

Jeg er for alvor begyndt at glæde mig til at modtage min pakke, og min åbnedato er allerede i næste uge! Yay!

Kreativ pakkekalender #3

af Patricia @ 20:53 pm — tirsdag, 30. november 2010
Kategoriseret under: Wannabekreativ

Så ermin pakke sendt afsted til den jeg skal glæde – og jeg glæder mig meget til at se hendes reaktion på den. Af naturlige årsager må I lige vente lidt på at se indholdet i pakken. =o)

Kreativ pakkekalender #2

af Patricia @ 14:47 pm — mandag, 15. november 2010
Kategoriseret under: stort & småt,Wannabekreativ

Så har Karina fået det kæmpemæssige puslespil til at gå op i en højere enhed, og alt i alt deltager 134 bloggere i Den Kreative Pakkekalender. Det første jeg gjorde hjemvendt efter en skøn weekend i Bratislava og Wien, var at tjekke “min” kalenderven ud. Jeg kender hende ikke endnu, og lidt læsning på hendes blog fortæller mig at min første idé til en gave der kan glæde, måske skulle revideres lidt. Jeg tror jeg har fundet den gode idé frem.

Jeg tror de fleste deltagere i den kreative pakkekalender er hardcore kreativister, ikke blot sådanne wannabe-kreative som jeg er. Men jeg mister ikke modet, for uanset hvad, så er det skønt at kunne glæde andre med noget hjemmegjort.

Og jeg er også rigtig spændt på hvad jeg selv skal begave med. Jeg skal ikke vente længe, for min åbnedato bliver 15. december. Og det er jo lige om lidt!

Hvis du vil følge med, er der faktisk også oprettet en facebookgruppe for deltagerne, så jeg håber den med tiden kommer til at bugne med idéer.

Kreativ pakkekalender

af Patricia @ 15:59 pm — mandag, 8. november 2010
Kategoriseret under: set derude,stort & småt,Wannabekreativ

Vores fantastiske nye hjem har også givet plads til et krea-rum/kontor, så det er da oplagt at udfordre mig selv til at være lidt mere kreativ. For jeg vil jo rigtig gerne bruge det lidt mere. Via Visitsen faldt jeg over et lille juleprojekt hos Unikarina, der involverer at gøre andre glade og være kreativ på samme tid. Right up my alley!

Jeg glæder mig, og jeg har da også allerede et par idéer til noget kreativt som jeg rent faktisk kan være bekendt at give væk også. Tilmeldingsfristen er rykket til den 10. november, så du kan stadig nå at være med!