Patricia OnLine

– en weblog

Om bloggen

Om Patricia OnLine

Patricia OnLine er en såkaldt weblog – eller blog, der egentlig består af en samling tanker jeg har gjort mig i skrivende stund. Konceptet weblog/blog bruges af flere og flere mennesker, og det har inspireret mig til at gøre det samme. Hvis du vil læse lidt mere om hvad en blog er, kan du evt. læse Emme’s forklaring. Liselotte har også skrevet en rigtig god introduktion til bloggen som medie, og den kan du læse her.

Du, som læser, har mulighed for at deltage i denne blog, ved at skrive kommentarer til mine indlæg. Funktionen er åben for alle, og hvis du ikke tidligere har kommenteret her på siden, skal din kommentar først godkendes af mig. Godkendelsesprocessen er desværre nødvendig for at begrænse kommentar-spam (ja, det findes desværre også). Så hvis du har lyst til at bidrage med din mening, er du velkommet til at kommentere. Gerne i en tone du også selv ville adresseres i. Tak.

Om Patricia

Og her er jeg så

Den korte udgave er at jeg er 33 34 (og endnu ikke helt voksen) og bor på Nørrebro sammen med verdens universets dejligste kæreste, Alexander. Jeg tror på, at der altid er noget positivt i enhver situation – så jeg øver mig i at kunne finde det hver gang.

Du kan kontakte mig via patricia@patriciaonline.dk Hvis du har lyst til en sludder på messenger, så er det samme adresse jeg benytter.

God fornøjelse her på stedet – og hav en dejlig dag!