Patricia OnLine

– en weblog

The Interview Meme

Jeg har læst rigtig mange spørgsmål og svar derude. Og jeg har nydt det. Spørgsmålene er velovervejede og svarene virker til at komme lige fra hjertet. Så jeg gjorde det. Jeg efterlod en kommentar hos Eat my shorts og bad om at blive udsat for the interview meme.

Og det er jeg blevet. Ikke nok med at jeg har fået 5 spørgsmål, jeg har fået 5 gode spørgsmål der afslører at der har været brugt tid på at efterforske. Og det siger jeg tusind tak for. Dejligt.

Seancen er gengivet her (klik på mere). Og, bare så du ved det, du kan også være med.

The interview meme:

1. Hvis du har lyst til at deltage, så skriv i kommentaren, at du vil interviewes.
2. Jeg svarer dig ved at sende dig fem spørgsmål, jeg selv har fabrikeret.
3. Du forpligter dig til at lægge mine spørgsmål og dine svar til skue på din virtuelle dagbog/blog.
4. Du skriver denne forklaring på siden og tilbyder at interviewe andre i forlængelse af dine svar.
5. Når andre fortæller dig, at de ønsker at blive interviewet, har du bare at makke ret og sende dem fem spørgsmål.

Nedenstående finder du 5 spørgsmål som Eat my shorts har stillet mig denne første søndag i advent 2003. Og mine svar, naturligvis.

1. Du har dansk kæreste, er af schweizisk delvis herkomst og Slovakisk kørekort – hvad har denne sammenblanding af nationaliteter givet dig og føler du, at det er berigende eller blot forvirrende?

Berigende – helt klart berigende. Min baggrund gør at jeg føler mig meget mere en Schweizer. Jeg er ganske enkelt europæer. Fordelen er klart at jeg kan plukke det bedste fra alle de lande jeg har været så heldig at bo i. Forestil dig dette: Alperne er mit hjem, som sydens sol skinner på og Vesterhavets brusen høres i baggrunden. Det hele fuldendes tilsat lidt Slovakisk gæstfrihed. Tæt på perfekt, ikke sandt?

2. Hvorfor finder du filmmediet så tiltrækkende og hvilke kriterier bruger du, når de definerer en god film (og en dårlig for den sags skyld)?

Filmmediet er til for at give bl.a. mig en god oplevelse. Ganske enkelt. Og en god oplevelse kan bestå af uendelige mange store og små ting, bare jeg er åben for det. Jeg finder oftest de gode film, når jeg har ingen eller meget få forventninger til hvad jeg skal se. De dårlige er oftest dårlige, fordi jeg havde en anden forventning end den der blev indfriet. Undtagelsen er splatter-genren. Det er mine nerver for sarte til. Resten er udelukkende smag og behag.

3. Du har et spring i din blog mellem marts og September – hvad lavede du egentlig i det tidsrum?

Jeg ærgede mig over jeg ikke havde en blog jeg var stolt af og ikke evnede at lave om på det. Det var ikke nemt at være ny blandt alle de gode eksempler derude. Heldigvis har jeg et standpunkt til jeg tager et nyt, og jeg har besluttet – so what! =o)

4. Er der meget barn i dig?

Ja. Og hvorfor egentlig ikke? Der er så mange ting der bliver meget sjovere på den måde.

5. Tiden er inde til at forklare; hvad er det egentlig med den grønne baggrund på din weblog – savner du din gamle bil?

Jeg savner Fröschli, men har egentlig ikke brug for den, så jeg er bare lidt sentimental dér. Jeg kunne skrive en lang forklaring, komme ind på farvers indvikning på psykisk velvære og andet der kunne få mig til at lyde dyb, men det ville bare være fyld. Før var baggrunden hvid, nu er den grøn. Jeg kan godt lide grønt. Ergo er den grøn – lige indtil jeg engang skifter den ud.

30. november 2003