Patricia OnLine

– en weblog

Gaver på vandring – del 2

af Patricia @ 11:04 am — torsdag, 12. november 2009
Kategoriseret under: bloggen,set derude,stort & småt

Jeg er så heldig. Kigger i min postkasse og finder en gave der har været på vandring fra Frederikke. Og det dér lille øjeblik fra man får en gave, indtil man har åbnet den, den dér spænding elsker jeg at trække ud. Men nu er der jo grænser for hvor længe man kan vente i spænding, så… ta ta!

Tusind tak, Frederikke! Du har gjort mig rigtig glad. Jeg mangler stadig at få lov til at gøre tre mennesker glade. Har du ikke lyst til at blive glad og være med på denne her lille leg? Du kan læse meget mere – og være med – lige her!

3 kommentarer

Kommentar af Frederikke

torsdag, 12. november 2009 @ 11:14

Det var så lidt. Det er altså lige sådan en leg, der kan varme en i en kold tid. Jeg håber, at de kan bruges. Her bruger vi dem meget 🙂

Kommentar af Anja

mandag, 7. juni 2010 @ 13:43

Hov.. Patricia.. er du ikke på bloggerland mere? Jeg var jo som aeris.dk tidligere.. har skiftet navn til Millarca.dk i stedet 🙂 Kom endelig og besøg mig 🙂 I dag skal jeg og mine kollegaer have fornøjelsen af at møde din mand, der skal underholde 😉

Kommentar af Patricia

onsdag, 7. juli 2010 @ 13:25

Hej Anja – jeg er her, der går bare lidt længere imellem besøgene.
Og tak for din hilsen han havde med tilbage =o)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.