Patricia OnLine

– en weblog

Gaver på vandring

af Patricia @ 17:06 pm — torsdag, 5. november 2009
Kategoriseret under: bloggen,set derude,stort & småt

En smule sne og fluks er jeg i julestemning og gavehumør! Oplagt at jeg så falder over en fænomenal lille leg i blogland – Gaver på vandring. Nu har jeg muligheden for at forære en hjemmelavet gave til de tre første der lægger en kommentar på dette indlæg. En lille advarsel er nok på sin plads. Jeg er én af de der kvinder der sukker efter at have et kreativt gen, men det er ikke altid helt udviklet. Jeg lover at gøre mit bedste og glæder mig enormt til at komme igang med at lave noget til DIG!

Ganske enkelt: hvis du vil lege med, skriver du en kommentar til dette indlæg, og tilbyder selv noget lignende på din blog. Jeg deltager hos Frederikke og skal ærligt tilstå at jeg glæder mig til at modtage en overraskelse selv. Det er endnu én af goderne!

1 kommentar

Pingback af Patricia OnLine » Gaver på vandring – del 2

torsdag, 12. november 2009 @ 11:04

[…] glad og være med på denne her lille leg? Du kan læse meget mere – og være med – lige her! (0) Ingen kommentarer […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.