Patricia OnLine

– en weblog

Livet er jo godt #2

af Patricia @ 10:36 am — tirsdag, 22. august 2006
Kategoriseret under: livet er,stort & småt

Se, tiden flyver afsted, jeg lever det og pludseligt er der gået meget længe siden jeg sidst har skrevet på bloggen. Skarn. Men hey – livet er (stadig) godt. Det der fylder mest i øjeblikket er mit ugegamle nye job. Naturligvis sover jeg lidt mere eftertrykkeligt for tiden, for hold da op hvor er jeg træt. Måske fordi det føles lidt som at informationerne bliver skovlet ind gennem en tragt i begge ører, alt imens jeg forsøger at holde tungen lige i munden. Det bedste er dog, at jeg tror jeg havde ret i mine antagelser. Det dér nye job? Det holder.

2 kommentarer

Kommentar af Mami

tirsdag, 22. august 2006 @ 11:32

Mein Liebes, du hast eine gesunde Müdigkeit im ganzen Körper, das Schöne daran ist, dass diese Müdigkeit bei viel Freude entsteht!!
Nur weiter so, ich freue mich für dich!
In Liebe dein Mami

Kommentar af Grith

tirsdag, 22. august 2006 @ 21:31

Cool smukke! Meget, meget cool. Glæder mig til at høre alt om det…. altså engang du ved, sådan et sted ude i fremtiden, hvor vi travle karrierekvinder kan mødes til noget snak:-)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.