Patricia OnLine

– en weblog

Nyt job

af Patricia @ 15:03 pm — fredag, 21. juli 2006
Kategoriseret under: forandring,livet er

Mandag eftermiddag sendte jeg en mail med mit cv og min begrundelse for at søge jobbet. I formiddags underskev jeg kontrakten og første arbejdsdag bliver om en lille måned. Selvom det er gået utrolig stærk, er jeg allerede begyndt at glæde mig. Det bliver nyt, anderledes og sammen med en flok dejlige mennesker.

Klog af tidligere erfaringer, har jeg denne gang valgt jobbet ud fra en menneskelig faktor. Jeg tror på at min nye arbejdsplads giver plads til at arbejdsglæden trives. Denne gang er det ikke lønnen, de ekstra goder og hjørnekontoret der trækker, men udelukkende det faktum at jeg vil have lov at være glad når jeg går på arbejde. Og jeg tror jeg kan gøre en forskel.

Det er slut med at arbejde fra 8-16 på kontorstolen bag skærmen. Fysisk aktivitet og velvære – og ikke mindst – glæden ved træning, bliver en del af min hverdag, nu også fuldtids. Tænk engang – havde nogen sagt det til mig for et år siden, så havde jeg sikkert stadig siddet og grint af det. Jeg glæder mig.

11 kommentarer

984

Kommentar af Liselotte

fredag, 21. juli 2006 @ 15:35

Tillykke – jeg håber det lever op til alle dine forventninger 🙂

985

Kommentar af Patricia

fredag, 21. juli 2006 @ 19:18

Tak, Liselotte – det håber jeg også… mavefornemmelsen er i hvertfald god 🙂

986

Kommentar af Manuela

fredag, 21. juli 2006 @ 20:38

Tillykke Søs, jeg glæder mig til at høre meget mere om det.
Knus din søster

987

Kommentar af Grith

lørdag, 22. juli 2006 @ 12:18

Jeg har bare en fornemmelse af, at du bliver så super glad for det job, og jobbet for dig:-)
Og så skal vi ellers se at få spillet noget Skotsk Whist og snakket en masse, inden du starter op på job, og alle dine weekender bliver booket med træning:-) Glæder mig…..og sidder (næsten) allerede og blander kort:-)

988

Kommentar af Ella

søndag, 23. juli 2006 @ 15:37

Tillykke med jobbet, det er klogt at vælge job med maven – når kun hjernen råder, er det skidt 🙂

989

Kommentar af Mami

søndag, 23. juli 2006 @ 16:58

Ganz herzlichen Glückwunsch, für die Bereicherung eines neuen Jobs, so wie ich dich kenne, wirst du es geniessen!
Mutzeli von deinem Mami

990

Kommentar af Patricia

mandag, 24. juli 2006 @ 12:08

Tak for alle jeres søde hilsener. Den gode mavefornemmelse fortsætter, så det er slet ikke så ringe endda.

992

Kommentar af Helle

torsdag, 27. juli 2006 @ 13:15

Tillykke Patricia, – glæder mig til at høre noget mere om det. Jeg er sikker på at det bliver godt, når det at have det sjovt er højt prioriteret.

993

Kommentar af Patricia

fredag, 28. juli 2006 @ 10:36

🙂

Kommentar af venlig spøgelse

torsdag, 10. august 2006 @ 17:58

Det glæder mig at du denne gang har valgt et job ud fra de menneskelige faktorer og ikke lønnen….

Et spøgelse fra fortiden :O)

Pingback af Patricia OnLine » Livet er jo godt #2

tirsdag, 22. august 2006 @ 10:37

[…] Se, tiden flyver afsted, jeg lever det og pludseligt er der gået meget længe siden jeg sidst har skrevet på bloggen. Skarn. Men hey – livet er (stadig) godt. Det der fylder mest i øjeblikket er mit ugegamle nye job. Naturligvis sover jeg lidt mere eftertrykkeligt for tiden, for hold da op hvor er jeg træt. Måske fordi det føles lidt som at informationerne bliver skovlet ind gennem en tragt i begge ører, alt imens jeg forsøger at holde tungen lige i munden. Det bedste er dog, at jeg tror jeg havde ret i mine antagelser. Det dér nye job? Det holder. […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.