Patricia OnLine

– en weblog

Blindtest

af Patricia @ 10:28 am — fredag, 2. juli 2004
Kategoriseret under: uden kategori

Jeg starter dagen med et stort glas nescafé med masser af mælk. Det er stort set det eneste kaffe jeg drikker i løbet af dagen – med mindre jeg kommer ud for at blive luftet.

Jeg har længe påstået, at den kaffe kæresten laver til mig smager meget bedre end den jeg selv laver. Nu kunne det jo skyldes forskelligt, som fx. at han laver kaffen færdig mens jeg stadig blunder, og sommetider serverer den for mig mens jeg stadig ligger der. Men i går fik vi afgjort sagen én gang for alle. I bedste blindtest stil. Jeg lavede et glas og han lavede et glas. Jeg smagte på dem begge, uden at vide hvilken der var hvad, og fandt frem til hans med det samme. Det var den bedste.

Og sådan er det jo også med ham. Han er den bedste – jeg har ikke brug for en blindtest for at få bekræftet dét.

3 kommentarer

352

Kommentar af David Blangstrup

fredag, 2. juli 2004 @ 10:50

Nescafé rules! 😉

353

Kommentar af Mami

fredag, 2. juli 2004 @ 11:21

Auf deutsch übersetzt: Patricia liebt ihren Freund sehr (und seinen Kaffee!)

775

Pingback af Patricia OnLine » Den gode kop - hjemme om morgenen

tirsdag, 21. marts 2006 @ 12:02

[…] Den gode kop består i dag af et stort glas nescafé med masser af mælk. Det smager bedst serveret i glas, og det smager bedst når ham den dejlige har lavet det. (Videnskabeligt bevist!) Oftest serveres kaffen med et kys eller to – således også i dag – og for mig er det den perfekte måde at starte en dag på. Og den får lov at starte langsomt, mens jeg læser lidt, krammer dynen og tilpasser mig dagen. […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.