Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – hjemme om morgenen

af Patricia @ 12:00 pm — tirsdag, 21. marts 2006
Kategoriseret under: den gode kop

Det gode ved stedet her, hjemme i min seng, er at jeg føler mig fuldstændig afslappet, veludhvilet og godt tilpas. Nogle morgener er jeg så usandsynlig heldig, at jeg får serveret en kop kaffe, mens jeg stadig ligger i min seng, og det er simpelthen fantastisk.

Den gode kop består i dag af et stort glas nescafé med masser af mælk. Det smager bedst serveret i glas, og det smager bedst når ham den dejlige har lavet det. (Videnskabeligt bevist!) Oftest serveres kaffen med et kys eller to – således også i dag – og for mig er det den perfekte måde at starte en dag på. Og den får lov at starte langsomt, mens jeg læser lidt, krammer dynen og tilpasser mig dagen.

Stemningen her på stedet er venlig, fredelig og på en sådan måde, at jeg ikke kan få nok. Klart et sted jeg kommer igen og igen, for her er dejligt at være.

3 kommentarer

776

Kommentar af Ella

tirsdag, 21. marts 2006 @ 12:55

Det er også en af mine favoritter, nøjagtig som du beskriver det 🙂

777

Kommentar af Patricia

tirsdag, 21. marts 2006 @ 22:13

Ja, Ella, sommetider skal der så lidt til… =o)

800

Pingback af Patricia OnLine » De hvide guld

tirsdag, 18. april 2006 @ 18:58

[…] Hvis du bor på Nørrebro, og din foretrukne mælkepusher har mere af det hvide guld på hylderne, så er du vist heldig. Jeg må være omgivet af mælkehamstrere! Måtte forbi et supermarked og tre kiosker før jeg fandt min ene liter letmælk, og så kunne jeg tage den eller lade være, der var kun den ene slags. Ikke noget med valgmuligheder om øko, uhomogeniseret, med eller uden skruelåg, fra udskældt mejerigigant eller sympatisk lillebror. Tag den eller lad være. Jeg tog den. Men alt det har jeg heldigvis glemt i morgen når jeg starter dagen med en kop nescafé med mælk. […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.