Patricia OnLine

– en weblog

Kreativ pakkekalender

af Patricia @ 15:59 pm — mandag, 8. november 2010
Kategoriseret under: set derude,stort & småt,Wannabekreativ

Vores fantastiske nye hjem har også givet plads til et krea-rum/kontor, så det er da oplagt at udfordre mig selv til at være lidt mere kreativ. For jeg vil jo rigtig gerne bruge det lidt mere. Via Visitsen faldt jeg over et lille juleprojekt hos Unikarina, der involverer at gøre andre glade og være kreativ på samme tid. Right up my alley!

Jeg glæder mig, og jeg har da også allerede et par idéer til noget kreativt som jeg rent faktisk kan være bekendt at give væk også. Tilmeldingsfristen er rykket til den 10. november, så du kan stadig nå at være med!

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.