Patricia OnLine

– en weblog

2013

af Patricia @ 13:44 pm — tirsdag, 1. januar 2013
Kategoriseret under: livet er,stort & småt,strøtanker

Jeg er ikke den store drømmer. Jeg har aldrig tænkt at jeg vil erobre verden med en banebrydende idé eller tjene millioner blot ved at være genial.

For mig er der de små ting der tæller. Et kys, et kram, et smil, noget at grine af, noget at blive rørt over, duften og følelsen af rent sengetøj, varmen i kroppen efter et varmt bad, følelsen i kroppen efter en udfordrende træning, mætheden og veltilfredsheden efter et godt måltid.

I virkeligheden er jeg heldig. Der er masser af små ting omkring os hele tiden. Jeg får et skønt år.

Må du glædes af de små ting omkring,  og lade dem i mangfoldighed gøre dig glad og lykkelig i 2013. Det er i hvert fald min plan. Godt nytår.

1 kommentar

Kommentar af Lotte

onsdag, 2. januar 2013 @ 12:48

Jeg synes, det lyder som en fantastisk god plan, Patricia. Jeg tror, at de fleste ville have godt af at fokusere på glæden i de små ting – mon ikke verden i virkeligheden ville blive et bedre sted, hvis ikke der var så meget stræben efter større-dyrere-bedre…

For mit eget vedkommende vil jeg forsøge BÅDE at leve efter din filosofi (især fordi der trods alt er flere hverdage end festdage i livet) OG samtidig gøre en indsats for at få indfriet nogle af mine drømme. Det er min plan for 2013 🙂

Kram

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.