Patricia OnLine

– en weblog

Årets indlæg

af Patricia @ 10:27 am — tirsdag, 18. september 2012
Kategoriseret under: bloggen,livet er,strøtanker

Når man sådan ser på hverdagen, så er det ganske rigtigt, det bedste jeg ved. Ja, det er sandt at ved et kort blik kan dagen synes trist og grå og kedelig og ligne noget der suger energien fuldstænding ud af det. Det kaldes også efterår. Men jeg tror på at evnen til at se på de små detaljer kan få det hele til at blive meget bedre. “Bedre?” spørger du “har du slugt søm?”. “Egentlig ikke” svarer jeg, “men se nu for eksempelt her…”

Og så beder jeg dig lægge mærke til de smukke farver bladede på træerne – og på jorden – har fået og er ved at få. Er de lidt våde af efterårsregnen, får de bare endnu en nuance. Og hvis du går igennem en stak blade, har du lagt mærke til den raslen bladede giver under dine fødder?

Lige nu sidder jeg med et tændt stearinlys foran mig. Og hvor er det egentlig smukt at kigge på, roligt, lysende og det næsten skriger hygge ud i det lokale det lyser en lille smule mere op. Alt det i et hvid bloklys fra supermarkedet. Imponerende faktisk.
Og måske er det et tilfælde, men imens jeg skriver disse linier, er den sang der bliver spillet i radioen både glad, stemningsfyld og helt ny for mig. En af de sange jeg allerede ser frem til at høre igen.

Og kaffen! Min præference har altid været masser af mælk i kaffen, og den latte jeg har foran mig lige nu er blød, rund og den helt rigtige blanding af mælk og kaffe. Faktisk er den så god, så det er nummer to kaffe.

Og når jeg nu sidder på café og egentlig skulle arbejde, men ikke kan komme til det fordi wifi’en lige stod af. Ja, så er det da godt at jeg kan skrive et indlæg til min meget forsømte blog. Årets indlæg!

Ah, de små glæder!

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.