Patricia OnLine

– en weblog

Tak for 2010

af Patricia @ 11:38 am — fredag, 31. december 2010
Kategoriseret under: forandring,livet er,stort & småt

Der er nu noget hyggeligt ved at sidde i sofaen med morgenkåben og kaffen lige ved hånden, og lige browse hen over de faste blogs. Og ved nærmere eftertanke, så er det jo årets sidste dag. Og selvom jeg måske i dette øjeblik godt kunne være foruden hosten og den forkølelse der kom snigende i julen, så har det været en god ting lige at tænke tilbage på året.

Den største forandring er uden tvivl at vi rykkede teltpælene op, og plantede dem små 900 meter væk og i en helt anden verden. Vi forvandlede små 65 km2 til et ønskeslot af en lejlighed på 180 km2 i to plan. Hen over lidt tid, lidt fantasi, masser af knofedt og eksperthjælp. Ikke fordi vi kiggede, men mest ved en tilfældighed. Tilfældigheder er ikke sådan at kimse ad, og jeg er svært tilfreds med vores skønne lejlighed. Jeg har planer om at næste år skal bringe nogle før og efter indlæg.

Også i 2010 var rejsernes år. Jeg er så heldig at jeg både oplevede pisterne i Alpe d’Huez og i Val d’Isere, og også i dette sekund glæder jeg mig til min næste skiferie. Og tænk: jeg var lidt modvillig i 2005, da jeg første gang blev lokket med på en skiferie. Jeg nåede også at gense mit barndomshjem i Spanien, og tog min søster med under armen. Det resulterede i masser af minder, god mad og ikke mindst god sangria. Og mindsandten om ikke Las Vegas pludselig stod på rejseplanen igen. Denne gang blev vi godtnok ikke gift af Elvis (been there, done that), men levede “bare” livet på the Bellagio med hvad dertil hører. Og et smut til London var åbenbart heller ikke af vejen. Fuldendt af high tea, en musical og sørme også et par sko. Sammen med kollegaerne indtog jeg Oslo, som i bedste Fleksnes-ånd fra nu af altid vil hedde Oslo-Oslo. Nå ja, og så naturligvis en lille sviptur til Bratislava!

2010 blev også fejret med tidligere kollegaer med en “kunne-have-været jubilæum” og med eksisterende og nye fantastiske kollegaer. Jeg ved godt at jeg næsten ikke kan sige andet, men min arbejdsglæde udspringer i dén grad fra de fantastiske mennesker jeg kan kalde kollegaer. Tak til jer – i er de bedste!

Livet bliver bedre af de små stunder i hverdagen vi kan sætte pris på. Om det så er glæden ved at få serveret en kop kaffe i sengen, læse i hyggekrogen i biblioteket, købe det første ægte juletræ, eller ganske almindelig tirsdag fejre 11 år og 11 dage sammen med min dejlige kæreste. Jeg er en heldig rad. 2010 har været et fantastisk godt år, og jeg har en rigtig god fornemmelse for 2011. Rigtig godt nytår til os alle!

1 kommentar

Kommentar af Manuela

søndag, 2. januar 2011 @ 21:34

Hyggelig læsning, og ja det var en fantastisk tur vi havde vi 2, det var skønt du vil ha mig med 🙂

Jeg ønsker for dig kære lillesøster og for dig kære svoger at 2011 også må blive endnu et FANTASTISK år for jer.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.