Patricia OnLine

– en weblog

Kat

af Patricia @ 21:18 pm — fredag, 30. juli 2010
Kategoriseret under: ABC,strøtanker

Jeg er vild med katte. Hunde er okay, men en kat! Mange siger at katte er egoistiske væsener der blot udnytter mennesker, mens hunden er menneskets bedste ven. Det er vel én måde at anskue det på. Jeg ser det som at man skal gøre sig fortjent til en kats tillid og hengivenhed, en hund er knap så kristisk. Og så kan jeg godt lide kattens selvstændinghed: den kan selv finde ud af at spise når den har behov for det, den kan selv finde kattebakken (eller toilettet, hvis man har lært den det), og den kan sige til når den vil have opmærksomhed.

Når jeg bliver gammel, skal jeg have en kat igen. Ikke hvilken som helst kat. En intelligent kat, der gider mit selskab, og sætter lyd på det med lidt spinneri. Den må også gerne være fjollet og legelysten, og så skal den holde af at sove. Det hænder at jeg føler mig meget gammel, og så er det skønt at jeg kan låne nogle dejlige katte af og til.

1 kommentar

Pingback af Patricia OnLine » Næsten lige så godt

fredag, 20. august 2010 @ 10:47

[…] har vist tidligere nævnt min fascination af katte. Og mens jeg nu ikke har en kat, så synes jeg det er vidunderligt at nyde nogle af kattens […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.