Patricia OnLine

– en weblog

“Du er så smuk med havet som baggrund…”

af Patricia @ 23:08 pm — mandag, 8. oktober 2007
Kategoriseret under: stort & småt,underholdning

En af de mere fantastiske ting af den danske kultur er Wikke & Rasmussen. Selvom jeg er vokset op med meget af det, er der stadig uudforskede fornøjelser at hente der. (Det er lidt pinligt at indrømme, men jeg har endnu ikke set “Hannibal og Jerry”).

Musikken er næsten et kapitel for sig, og jeg glæder mig enormt til at blive underholdt af DR Big Band og et hav af solister i Imperial til Græsted Greatest – Live. Så er jeg én af dem der skråler med på “Voldsom Volvo”, “Dig og Mig” og alle de andre fantastiske sange, med klip fra filmene.

Efterårsferie er heldigvis ikke kun for børnene!

2 kommentarer

Kommentar af Karsten søgemaskineoptimering

mandag, 8. oktober 2007 @ 23:29

Glem nu ikke at de også har en hård side – husk blot på slagteren fra colbjørnsensgade og brd. bisp 🙂

Kommentar af Poul Klausen

søndag, 15. juli 2012 @ 7:30

kan du oplyse mig et sted på nettet hvor man kan finde “Du er så smuk med havet som baggrund”

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.