Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – Paradis Vesterbro Torv

af Patricia @ 10:47 am — fredag, 28. juli 2006
Kategoriseret under: den gode kop

Den ser ikke ud af meget, isen fra Paradis. Og mange der endnu ikke har smagt den – fordi køen synes for uoverskuelig – kunne finde på at tale lidt nedsættende om det. Jeg mener: det er jo bare is. Sagen er den at det ikke bare er is. Det er frisklavet is, max. 24 timer gammel. Frugtisen smager af den frugt der er i, ikke af den kunstige smagsvariant vi normalt forbinder med smagen i andre is. Isen er blød, ikke fordi den er opbevaret for varmt, men fordi den er frisk. Det er ikke her du finder iskrystaller. Jeg er overbevist, og var det fra første gang jeg smagte en is fra Paradis. Det er den bedste.

Kender du det, at du er sammen med nogen, hvor én har lyst til kage, en anden is og den sidste vil bare have en god kop kaffe? Så er Paradis på Vesterbro Torv stedet at gå hen. De klarer alle tre dele, og det gør det med et smil.

Den gode kop - Paradis Vesterbro Torv

Den gode kop denne gang er en cafe latte. Måske er det efterhånden ved at skinne igennem, at det er en favorit. Kaffen var god, varm, overholder mine størrelseskrav og denne dag i overordentlig godt selskab. Det vil sige: hans var i godt selskab – jeg benyttede mig af “jeg skal bare lige smage” tricket. Foruden den fantastiske is (vanille og pannacotta), fristede et stykke nøddetærte, og det var en fantastisk trio. Jeg måtte “bare lige smage” et par gange mere end normalt.

Og husk, hvis det nu regner en dag, men du alligevel har lyst til en is med/uden noget til, så tag til Vesterbro Torv. Masser af indendørs pladser. Året rundt. Og smilende betjening – hvilket jeg sætter meget stor pris på. Enjoy.

1 kommentar

995

Kommentar af Patricia

fredag, 28. juli 2006 @ 14:19

Hvis din datter mener Frost Factory næsten oppe ved Trianglen, så er det ok hvis man er til is med ting blandet ind i det (M&M, kiks og den slags). Men hey, det er fint nok – så er der bedre plads hos Paradis til folk som os! =o)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.