Patricia OnLine

– en weblog

Frankly my dear…

af Patricia @ 17:03 pm — torsdag, 8. juni 2006
Kategoriseret under: film

Utroligt. Min alder taget i betragtning og jeg havde endnu ikke set Gone With the Wind i sin fulde længde. Jo, jeg har set en lille smule her, og en smule dér, mest at alt fordi jeg tilfældigvis var faldet over den når jeg en sjælden gang har siddet og zappet klokken alt for sent.

Borte med blæsten er sådan en film jeg godt gad at se i en rigtig biograf. Sidde dér i mørket med popcorn, cola og lommetørklæder. Hvor filmmusikken og filmkyssene virkelig kunne komme til deres ret. Men sansynligheden for at en biograf tager filmen op er vel næppe stor. Så jeg gjorde det næstbedste – lånte DVD’en på biblioteket. Og endelig har jeg set den fra ende til anden.

Det eneste jeg kan sige er: film laves ikke på samme måde mere.

4 kommentarer

872

Kommentar af plok

torsdag, 8. juni 2006 @ 19:46

Jo, med jævne mellemrum i Cinemateket, skulle jeg mene. I denne måned må man dog nøjes med Casablanca. Hvilket heller ikke er så skidt.

873

Kommentar af Patricia

torsdag, 8. juni 2006 @ 22:19

Ja, Cinemateket. Men så må jeg jo skyde en hvid pind efter popcorn… Men tak for tippet, Plok.

874

Kommentar af Grith

fredag, 9. juni 2006 @ 11:08

Hrm….nu har du sat min dag i seriøst fare, altså for at jeg farer inde og smækker dvd´en med klassikeren på. Købte den forleden i luksusudgave, med dokumentar og andre lækkerier ved:-)

913

Kommentar af Carina

tirsdag, 20. juni 2006 @ 8:51

Some like it hot og a touch of evil er da blevet sat op i biffen for nyligt så man har da lov at håbe

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.