Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – Robert’s Coffee

af Patricia @ 11:43 am — mandag, 24. april 2006
Kategoriseret under: den gode kop

Robert’s Coffee på hjørnet af Larsbjørnsstræde og Studiestræde er et lækkert sted. To etager, masser af kaffe i forskellig afskygninger og god musik. Desværre (for mig tidligere ryger, nu ekstrem anti-ryger) er det stadig rygerne der får lov at boltre sig i den dunkle underetage, så jeg har endnu ikke slænget mig i de indbydende puder. Men jeg ser misundelig til på min vej til toiletterne, hvortil jeg går ekstra langsomt for rigtig at blive misundelig på Stemningen neddenunder.

Café au lait

Den gode kop denne gang er en café au lait. En café au lait skal serveres i en skål, og det er én af de ting Robert’s Coffee ved og gør rigtigt. Kaffen er god, men jeg ærger mig over at jeg ikke bestilte den ekstra varm. For når jeg sidder dér og lytter til stemningen, musikken (Röyksopp var det i går) og af og til læser lidt i min medbragte bog, ja, så går tiden pludseligt, og kaffen bliver alt for hurtig lunken. Og lunken kaffe, det er ikke en favorit. Næste gang: ekstra varm.

7 kommentarer

813

Kommentar af emme

mandag, 24. april 2006 @ 12:20

Deres milkshakes er nu osse okay… 😀

814

Kommentar af plok

mandag, 24. april 2006 @ 12:41

Så må det være derinde jeg har glemt min Röyksopp. De har da vist også smoothies som er helt ok.

815

Kommentar af lisa

mandag, 24. april 2006 @ 13:01

ja, Roberts i Studiestræde/Larsbjørnsstræde er det dejligt sted.
i modsætning til Roberts på Vesterbrogade 😉

817

Kommentar af Patricia

mandag, 24. april 2006 @ 21:40

Lyder som om at der er flere grunde til at komme igen – dejligt! Plok, hvis det er din Röyksopp, så er den gået til et godt formål. Og Lisa, nu bliver jeg helt nysgerrig mht. Roberts på Vesterbrogade. Hmmm….

818

Kommentar af Mariane

mandag, 24. april 2006 @ 22:30

Hvis du får lyst til at besøge Roberts på Vesterbrogade, så sig lige til… Jeg melder mig frivilligt som prøveklud 🙂

819

Kommentar af Patricia

tirsdag, 25. april 2006 @ 12:03

Det er en aftale, Mariane. Og hvis det er helt galt, har vi heldigvis Paradis Is at falde tilbage på 😉

820

Kommentar af lisa

onsdag, 26. april 2006 @ 13:49

tja, Roberts på Vbrogade…. tja, bodega/bæverding/meget øh, hvad skal jeg sige… brun!
God fornøjelse – selv har jeg ikke været der siden engang i 80’erne hvor vi boede lige overfor.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.