Patricia OnLine

– en weblog

Første gang

af Patricia @ 23:55 pm — mandag, 27. marts 2006
Kategoriseret under: strøtanker

Jeg tror jeg må have været en af meget få førstegangsdeltagere på sidste uges TV-2 koncert i Vega. TV-2 har prøvet det før, det hersker der overhovedet ingen tvivl om. Fem minutter over otte gik de igang og den ene sang fortsatte over i den næste uden at levne alt for meget plads til klapsalver. Ingen kunstige pauser dér.

Noget af det der fascinerede mig allermest, var publikums reaktioner på alt det Steffen Brandt sagde fra scenen. Han sagde klap, vi klappede. Han viftede med armene, vi viftede. Han sagde tror (på klingende jysk), og vi efterlignede og grinte. Det var en fin og tætpakket koncert, men jeg tror ikke at jeg bliver én af de faste. Men hey, der er rigeligt af dem i forvejen.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.