Patricia OnLine

– en weblog

Om blogs

af Patricia @ 18:14 pm — onsdag, 23. november 2005
Kategoriseret under: uden kategori

Det er fantastisk med al den opmærksomhed som blogs og bloggere får for tiden. Aviser, blade, næsten alle vegne, om det så er et par linier eller flere artikler. Blogs er in, og dermed er jeg in med de smarte. Det pudsige er, at al den opmærksomhed omkring blogs, på en eller anden måde lader til at påvirke min evne og lyst til at blogge.

Javist, jeg er her da endnu, og jeg skriver da stadig af og til, men knap så ofte og regelmæssigt som tidligere. Det kan naturligvis også skyldes at jeg ikke orker at glo på en pcskærm efter en dags arbejde, hvor jeg… ja, altså… jeg glor på en pcskærm.

Nuvel, blogs er in, så det må vel også gælde for min på trods af at jeg har en støvet én af slagsen. Her er ingen sex og nøgne kvinder (uanset hvor mange der søger efter det). Til gengæld er chancerne dog store for at den bliver ved at være her i lang tid endnu. Som tiden er gået, er bloggen nemlig blevet en del af mig. Et sted hvor jeg deler personlige holdninger, som jeg twitcher, beskærer, fordrejer, fremhæver, afkorter, overdriver, digter og iscenesætter, og resultatet er dette. Jeg er instruktøren, manuskriptforfatteren, klipperen og alle de andre til spillefilmen. Det er nok ikke en blockbuster, men bliver holdt i live af private fonde. So what! Men det er min! Og du er stadig indbudt som publikum – hvis du ellers har lyst.

2 kommentarer

641

Kommentar af Grith

onsdag, 23. november 2005 @ 21:10

Godt at du har tænkt dig at blive her længe endnu, jeg elsker nemlig din personlige filmrulle her på patriciaonline:-)
Smart eller ej, in eller ej, vi blogger fordi vi kan lide det, fordi vi har noget vi gerne vil dele med vores egen bevidsthed eller andres, fordi vi har noget vi vil af med, ytre, eller på anden måde tilkendegive.
Dem der blogger fordi det er blevet in er jo bare døgnfluer, ja sorry, men det er de tørre facts, den boble de laver går ligeså hurtig ud igen fordi de ganske enkelt ikke magter, mange af dem ihvertfald, at blive en del af konceptet og fællesskabet, og er man ikke det kan det godt gå hen og blive kedeligt, det bliver det for mange af dem og så er luften feset af ballonen….
Bare min ydmyge mening:-)
Der er dog masser af luft i din flotte røde ballon Patricia, og du er her fordi du er på ballonfart, ikke gennemfart:-)

642

Kommentar af Patricia

torsdag, 24. november 2005 @ 7:29

Tak, Grith. Hvad siger du til at vi kalder det for en grøn balon? Det passer lissom bedre ind i farvevalget… =o)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.