Patricia OnLine

– en weblog

At tro på sit eget held

af Patricia @ 21:13 pm — tirsdag, 11. oktober 2005
Kategoriseret under: uden kategori

Jeg så en konkurrence, hvor det var muligt at vinde et par flybilletter til New York og adgang til en eksklusiv og lukket koncertoplevelse med Depeche Mode, næsten one-on-one.

Jeg konsulterede lige min kalender for at se, om jeg kunne slippe afsted hvis jeg nu vandt de to billetter. For jeg er jo optimist.

Kalenderen var allerede ret pakket med forskelligt vigtigt. Jeg indsendte mit svar alligevel. Nu sidder jeg og funderer over, om jeg ikke tror nok på mine vinderchancer, eller bare tror at det er nemt at slippe udenom pligtaftaler når jeg står med et par fly- og koncertbilletter i hånden. Hm.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.