Patricia OnLine

– en weblog

Afhængighed

af Patricia @ 12:41 pm — fredag, 31. oktober 2003
Kategoriseret under: forandring,livet er,stort & småt

Jeg hedder Patricia, og jeg er afhængig af en internetforbindelse.

Egentlig troede jeg ikke at det ville være så slemt. Jeg mener, hvad er problemet med ikke at have internetadgang hjemmefra i sølle 13 dage? Men det ER et problem. Hvor jeg tidligere bare slog klappen op på PC’eren og ordnede det der skulle ordnes, så sidder jeg nu og er frustreret over hvor besværligt det hele er blevet.

Skulle lige finde et telefonnummer den anden dag. Sidder foran computeren før det går op for mig at jeg ingen internet adgang har. Og telefonbog? Næ, dem har vi smidt ud for længst.

Mens vi var ved at istandsætte den nye lejighed oplevede vi hvordan det er at have en lejlighed uden rindende vand. Det stod på i over 3 uger. Men det var ikke noget problem. Eneste eftervirkning er at jeg bliver meget glad når vandet løber ud af de forskellige vandhaner og jeg kan trække ud i toilettet. Og det er jo kun positivt.

Mon ikke jeg sætter endnu mere pris på min internetforbindelse når den kommer op at køre igen på torsdag? Synd og skam, så mange ting jeg tager for givet.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.