Patricia OnLine

– en weblog

Godfather maraton

af Patricia @ 15:10 pm — tirsdag, 7. oktober 2003
Kategoriseret under: film

Jeg tror faktisk kun jeg har set én eneste Godfather film – og jeg kan ikke huske hvilken. Så nu har jeg bestilt billetter til at se hele serien i biografen den 8. november. Seacen er programsat til at skulle vare fra kl. 14 helt frem til kl. 24 og jeg glæder mig allerede!

Jeg har tidligere set alle Alien film i streg i biografen, og på nær en 10 minutters lur under tredje film, så jeg det hele. Hvis du spørger mig, så er biografen det eneste rigtige sted at gøre den slags. Det virker i hvert fald ikke hjemme på videoen med mit 14″ fjernsyn.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.