Patricia OnLine

– en weblog

Redebyggeri

af Patricia @ 11:54 am — fredag, 10. september 2010
Kategoriseret under: forandring,livet er,stort & småt

Denne flytteproces og istandsættelse af lejlighe gør at jeg endnu oftere end normalt føler mig meget heldig. Tænk at jeg lige om snart bor i en fantastisk lejlighed, der er fuld af små fingeraftryk der gør den til vores sted! Dét er da heldigt!

Det er en lang process, og heldigvis betyder det også at der er masser af ting at fejre. I øjeblikket er det vores køkken der optager meget plads i mine tanker. Forleden dag blev køkkent leveret. Da jeg så følgesedlen kunne jeg bl.a. se den samlede vægt på det der var blevet leveret: 753,6 kg! Og heldige mig fik det leveret til 4. salen.


Nu er der gået nogle dage, og køkkenet begynder at tage form. Skabene er samlet og står det rigtige sted. Indmaden med de mange praktiske skuffer venter på beslutningen om hvor i skabet de skal stå. Det afhænger meget af det mentale billede og følelsen og hvor kopper står bedst.

Så flytter vi ind (og jeg har mentalt lige sprunget en masse andre opgaver over) og når bordpladen er monteret, er jeg den der er klar. Og så skal jeg vist bage en kage. Hvilken yndlingsopkrift har du jeg skal prøve?

1 kommentar

Kommentar af Mami

lørdag, 11. september 2010 @ 9:20

Ganz herzlichen Glückwunsch, mit der neuen “schweren” Küche 🙂
Wie wäre es mit einem Nusskuchen, ist einfach und schmeckt immer gut??

Mutzeli von Mami

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.