Patricia OnLine

– en weblog

Bog-begejstring

af Patricia @ 14:51 pm — onsdag, 25. august 2010
Kategoriseret under: bøger

For ikke så længe siden startede jeg på at læse en ny bog. Min søde kæreste havde samlet den op i en lufthavn et sted, læst den, og så stillet den på to-read hylden med et “jeg tror det også er noget for dig”. Han sagde præcis det samme om en anden bog, der også var kommet med ham hjem, og den slugte jeg råt. Er du til krimi-slash-thriller genren a la Mo Hayder, er Abandoned sikkert også noget for dig.

Billede lånt fra http://www.thefeedbook.com/Nå, men jeg ville egentligt primært fortælle om bog nummer to. Bogen hedder Feed (nej, ikke den Feed, men en ny Feed af Mira Grant) og er en alternativ blanding af zombier, bloggere og politik.

Det jeg er vild med, er den måde historen fortælles. Vi er i en overkommelig fremtid, hvor influenza og kræft ikke længere plager os. Til gengæld har vi fået zombier efter et globalt virusudslip. Bloggere er de mest troværdige nyhedskilder, og er man a-liste blogger, har man kändis status. Vi følger en blogger-trio, Newsien Georgia, Irwinen Shaun og Fictionalen Buffy, mens de følger med på en senators kampagne gennem landet. Historien fortælles lidt i samme stil som Jasper Fforde ville have gjort det, hvis han skrev om zombier, og perlerne er overalt. Hvilken type blogger tror du fx. en Irwin er?

Som sagt, så er jeg næsten kun lige begyndt, men totalt begejstret. Det kan næsten kun ende som virkelig god underholdning. Eller måske er jeg blot en newbie i sience fiction, og nem at imponere. Nuvel, det gør jo ikke noget at der tilsyneladende er planlagt et par efterfølgere.

Billede lånt fra http://www.thefeedbook.com/

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.