Patricia OnLine

– en weblog

15 Albums

af Patricia @ 13:33 pm — tirsdag, 24. august 2010
Kategoriseret under: bloggen,livet er,set derude

For næsten et par år siden var der et lille meme på det store internet, hvor mange deltagere nævnte de 15 albums der på én eller anden måde har haft indflydelse på dem. De albums (gode eller dårlige) der altid vil følge med dig, og hvis man skal være poetisk – præger den person du er i dag. Jeg faldt over en sådan liste her den anden dag, og det har fået mig til at tænke over mig, hvordan mig egen liste ville se ud.

I dag er det måske ikke helt hipt at tale om albums – køber man ikke sange enkeltvis? Jeg har stadig en ordentlig stak vinylplader i kælderen, som jeg glæder mig til at få frem i lyset når vi flytter i en større lejlighed. Og jeg kan huske min modvilje mod cd’er dengang. Meget modvilligt købte jeg én, og delte min utilfreds over det lille hæfte kontra det store pladecover. Sådan er der så meget.

Men for at vende tilbage til min liste af albums, så er det en broget samling. Det er ikke en speciel cool samling, men fælles for dem alle er, at de blev lyttet til til hudløshed. Sommetider til glæde for familie, venner og naboer, men sikkert også det modsatte. Min liste kommer her

  Led Zeppelin – Led Zeppelin IV
  The Cure – Head on the Door
  Prince – Purple Rain
  Depeche Mode – Violator
  Def Leppard – Pyromania
  Zbigniew Preisner – Soundtrack Trois couleurs: Bleu
  Röyksopp – Melody A. M.
  Zero7 – Simple Things
  Sting – Brand New Day
  4 Non Blondes – Bigger, Better, Faster, More!
  Heintje – Heintje
  ABBA – Voulez-Vous
  Madonna – True Blue
  Wet Wet Wet – Popped In Souled Out
  Air – Moon Safari

Hvordan ville din liste se ud?

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.