Patricia OnLine

– en weblog

Åh…

af Patricia @ 21:42 pm — tirsdag, 17. august 2010
Kategoriseret under: ABC,bloggen

…er jeg allerede igennem alfabetet? Det gik raskt for sig, tiden flyver åbenbart afsted. Så nu er det lykkedes mig at blogge dagligt (bortset fra en forskydelse) i 29 dage. Fantastisk.

Hvordan var det så? Jeg oplevede flere gange lidt småpanik undervejs. Lidt a la “Åh nej, nu skal jeg snart i seng og jeg har endnu ikke blogget! Hvad skal jeg dog blogge om med dagens bogstav! Argh!”. Jeg oplevede også det modsatte – en enkelt gang – hvor jeg knap nok kunne vente med at blogge om et bestemt bogstav, og startede på et indlæg.

Jeg er tilfreds med at eksperimentet er lykkedes, og jeg har også fundet ud af at jeg blogger bedst (og helst) af lyst, fremfor pligt. Måske har den lille udfordring været med til at kickstarte lysten til at skrive indlæg oftere, men det bliver ikke af pligt fremover. Det bliver når jeg har noget jeg har trang til at skrive ned. Og så kan jeg jo kun håbe at det sker oftere end det seneste år.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.