Patricia OnLine

– en weblog

Ørken

af Patricia @ 10:11 am — tirsdag, 17. august 2010
Kategoriseret under: ABC,set derude

En ørken er ikke nødvendigvis et stort bar område med masser af sol og varme og ikke ret meget andet. Eller rettere, med vilje, penge og mange års arbejde, kan ørkenen omformes til hvad som helst.

Sidste år blev jeg gift i en ørken, der var alt andet end en ørken – Las Vegas. Byen er fuld af lys og det virker som at den aldrig sover. Udsigten over the Strip er fantastisk. Smuk er måske ikke helt dækkende, for byen er overdrevet i alle mulige henseender. Hvor ellers ville du finde en kopi af Eiffeltårnet, Frihedsgudinden, pakke et hotel ind in en rutschebane, eller bygge det som en pyramide? Jeg tror også at det må være den by der har flest Elvis’er – flere end i Hollywood!

TuristpositurMen en lille køretur væk fra det pulserende centrum, og man er tilbage i den ørken byen oprindeligt er bygget på. Det landskab der gør at man forventer at høre en harmonika hvad øjeblik det skal være. Optimal mulighed for at lege rigtig turist på et par heste, og drømme sig til det vilde vest.

(Og ja, jeg ved godt at dette inlæg er en dag forsinket. Kan vi skyde skylden på regnen?)

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.