Patricia OnLine

– en weblog

Zoo

af Patricia @ 15:50 pm — lørdag, 14. august 2010
Kategoriseret under: ABC,set derude

Jeg har besøgt Zoo i København en enkelt gang, hvor jeg havde fornøjelsen af deltage i en nattetur og guidet rundvisning der startede samtidig med tusmørket faldt på. Og inden da fik vi lov at røre ved en pythonslange. Det er dog efterhånden meget længe siden – elefanterne har sidenhen fået nyt hus og der er sikkert sket mange andre ændringer.

Et af de mere spændende zoologiske haver jeg har set, er Smithsonian Zoo i Washington D.C.. En af de ting jeg husker bedst, er deres OTS (Orangutan Transport System) hvor orangutanerne i haven kan bevæge sig rundt i parken, hen over hovedet af de besøgende. Og området i zoo er simpelthen enormt, og jeg husker endnu hvor ømme mine fødder var.

En trist zoo er den i Berlin, hvor forholdene for dyrene er meget små. Vi besøgte stedet før Knut blev født og blev berømt for sin hvide charme. Vi blev til gengældt underholdt af en søløve der havde fundet en pind at lege med i vandet.

Måske jeg bare skulle købe mig et årskort til zoo og se at komme afsted igen. Det er vist ved at være på tide.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.