Patricia OnLine

– en weblog

Western

af Patricia @ 22:04 pm — onsdag, 11. august 2010
Kategoriseret under: ABC,film

I går var håndværker-energien ikke at finde i min krop, så jeg tog en fridag fra den hårde tjans. Eftermiddagen tilbragte jeg i rigtig godt selskab, en bøtte lune popcorn, og en filmoplevelse man ellers skal lede lagt efter. Empire Bio viser for tiden en nyrestaureret udgave af Once Upon a Time in the West, en Sergio Leone western fra 1968. Lige netop denne western havde jeg aldrig set før, men hvis lejligheden byder sig igen, vil jeg med sikkerhed se med igen.

Der findes naturligvis trailere for filmen, omend de er misvisende, synes jeg, da det tempo de er klippet i, slet ikke kan genkendes i filmen. Filmen har den dér ro med meget lange scener, hvor der næsten ingeting sker. Og alligevel var der ikke ét eneste minut for meget i den 165 minutters lange film. En western med masser af cowboys med meget spændende ansigter i fantastiske closeups, en smuk smuk Claudia Cardinale, der alle sammen er del i samme historie. Og naturligvis musikken. Vær forberedt på at nynne/fløjte nogle dage efter.

Du kan nå det endnu – tag en aften fri og stik af til det vilde west. Det er det hele værd.

2 kommentarer

Kommentar af Tore Vesterby

fredag, 13. august 2010 @ 22:47

Det er suverænt den fedeste western nogensinde lavet. Punktum og basta!

Pingback af Patricia OnLine » Ørken

tirsdag, 17. august 2010 @ 10:11

[…] er tilbage i den ørken byen oprindeligt er bygget på. Det landskab der gør at man forventer at høre en harmonika hvad øjeblik det skal være. Optimal mulighed for at lege rigtig turist på et par heste, og […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.