Patricia OnLine

– en weblog

Silver screen

af Patricia @ 23:10 pm — lørdag, 7. august 2010
Kategoriseret under: ABC,film

Jeg er af den overbevisning, at film bedst ses i biografen. Det er i hvert fald den måde at se film på, der giver mig mest nydelse. Måske skyldes det at vi ikke har et TV, så det at se en film er noget jeg aktivt vælger til. Og for mig er det bedst på det store lærred.

Jeg er faktisk lige set den meget omtalte Inception, og mit første indtryk er, at jeg syntes den var flot og spændende – det er nok en 8’er på en 10-skala. For et par uger siden lykkedes det mig endelig at se min første 3D film, siden de er blevet populære i biograferne. Shrek Forever After er en underholdende 4’er, men jeg ved ikke hvor meget 3D tilførte filmen. Jeg var overrasket over hvor god jeg syntes An Education var. Jeg havde forventet en flot film med gode skuespillere, men ikke at filmen ville sige mig så meget. Til gengæld var Troldmandens Lærling i den lette underholdningsklasse. Det samme var Sex & The City 2, og den var samtidig så meget over the top, at det blot var skøn underholdning.

Jeg ved ikke helt endnu hvilken film der bliver den næste jeg ser. Men jeg ved det bliver snart. Allersenest sidst på måneden, hvor Cinemaxx fejrer Sean Connerys 80-års fødselsdag og samme aften viser nyrestaurerede Goldfinger og The Untouchables på det store lærred. Jeg glæder mig.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.