Patricia OnLine

– en weblog

Projekter

af Patricia @ 22:57 pm — onsdag, 4. august 2010
Kategoriseret under: ABC,stort & småt

Jeg bilder mig ind at jeg er glad for projekter. Men jeg er ikke helt sikker på, at det er den fulde sandhed. Men på den anden side: hvad er et projekt i virkeligheden?

Det største projekt jeg nogensinde har haft, må være den nuværende lejlighedsklargøring vi netop har taget hul på. Vi har overtaget en skøn – og kæmpemæssig – lejlighed i Stefansgade. Og vi er startet med at hive det gamle køkken ud og er ved at flå uendelige lag tapet af væggene. Lige nu er lejligheden kaos, så det er dejligt at vores gamle andel endnu ikke er solgt. Og med tiden ender kaos med drømmelejligheden. Jeg er sikker på at små opdateringer kommer med tiden, når der er noget færdigt at fejre.


Ellers har projekterne jeg sådan lige tænker tilbage på, primært været mindre. Fra små broderier til kæresten eller tidligere kolleger, til spændende forelæsninger, og mere eller mindre mislykkede forsøg på at strikke strømper efter vejledninger på nettet eller hækle en elefant uden opskrift.

De bedste projekter, er klart dem der bliver afsluttet mens det hele stadig er sjovt. Eller genoptaget efter en længere pause. Jeg satser på at lejlighedsprojektet er af den første slags.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.