Patricia OnLine

– en weblog

Mad

af Patricia @ 22:21 pm — søndag, 1. august 2010
Kategoriseret under: ABC,livet er

Der findes mennesker der spiser for at leve. Jeg er nok mere typen der lever for at spise. Et godt måltid er ikke nødvendigvis det måltid der tager flere timers forberedelser i køkkent, kræver at alle potter og pander sættes i brug, eller tilføjelsen af sjældne krydderier.

Det kunne være en frisk croissant med en god latte til. Eller en pære der har nået det helt perfekte tidspunkt mellem at være for hård, og være blevet for blød. Eller en omgang hjemmelavet spaghetti bolognese efter en aktiv dag. En rygende varm skål linsesuppe på en regnvejsdag. Sushi og bobler i godt selskab. Eller som nu: en skål frosties med kold mælk lige inden sengetid…

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.