Patricia OnLine

– en weblog

Liebe ist…

af Patricia @ 22:30 pm — lørdag, 31. juli 2010
Kategoriseret under: ABC,set derude

Det er det mærkeligtste ting man kan huske fra barndommen. En af de ting jeg husker fra mine ferei hos min far og mine bedsteforældre i Schweiz, var de små Liebe ist… tegninger på bagsiden af avisen, Bild eller Blick, tror jeg.
Liebe ist.. Liebe ist...
De er søde og uskyldige, og af og til kan man finde en politisk ukorrekt én imellem, der typisk opfordrer kvinder til at gøre noget for manden, vi måske ikke ville gøre mere.
Liebe ist...Liebe ist...
Oftest synes jeg bare stadig at de er søde.
Da jeg barn, fik jeg besvaret mine spørgsmål i forskellige leksika eller ved at spørge en klog voksen. Tænk der var en tid før google og wikipedia. Jeg er ikke sikker på at en klog voksen dengang kunne have fortalt mig, at serien oprindelig stammer tilbage fra slut 60’erne. Det forklarer de mandschauvenistiske indslag der findes.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.