Patricia OnLine

– en weblog

Forbedringer

af Patricia @ 20:39 pm — søndag, 25. juli 2010
Kategoriseret under: ABC,forandring

Vi har netop overtaget nøglerne til den mest fantastiske lejlighed. Vi får oceaner af plads, ca. tre gange så meget som i vores gamle lejlighed, vi kommer til at bo med udsigt over Nørrebroparken, øverst oppe og i to plan. Vores nye stue er stor som en balsal, og endelig får vi et bibliotek til alle vores bøger.

I øjeblikket er vi i gang med forbedringsfasen. Ingen af os er specielt handy med hammer, sav og skruetrækker, så det er i denne begyndelsesfase vi brillierer. Nemlig når tingene skal pilles ned, fjernes, smides ud. Det gamle køkken skal ud og give plads til nyt. Bevæbnet med en tapetdamper og hammer og skruetrækker, er syv lag tapet, spejl og fliser fjernet fra køkken og det meste af gangen.

Tapetdamperen er min nye bedste ven, og jeg er meget taknemmelig for at det meget varme vejr er aftaget for en stund. Med den i hånden og en spatel i den anden er det nemt at holde varmen. Og der er masser af overflader tilbage at afdampe. Når jeg ser på de bare vægge, skal jeg blot huske på, at det kun er for øjeblikket det hele ser meget værre ud. Det ender med at blive fantastisk, og jeg glæder mig.

1 kommentar

Kommentar af Manuela

mandag, 26. juli 2010 @ 0:04

Det bliver dejligt for jer 🙂 rigtig god arbejdslyst.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.