Patricia OnLine

– en weblog

En udfordring

af Patricia @ 23:14 pm — mandag, 19. juli 2010
Kategoriseret under: ABC,bloggen

Jeg savner at blogge. Selv om bloggeriet er so last year, ville jeg gerne have det ind i hverdagen igen. Jeg savner den dér lille spirrende tanke, der ender med at udvikle sig til et indlæg. I bund og grund er det jo derfor jeg har en blog – ikke for at skrive på den én gang årligt.

Hele barndommen igennem har jeg hørt at “øvelse gør mester”, så teorien skal sættes på prøve. Min udfordring skal være at blogge dagligt. Ingen krav til længde eller dybde. Og jeg skal også have lidt starthjælp, så inspirationen skal komme fra alfabetet (idéen dertil er kommet efter at læse med på Lottes ABC-indlæg).

Nu har jeg skrevet det her. Så må jeg hellere!

3 kommentarer

Kommentar af Manuela

mandag, 26. juli 2010 @ 0:21

alletiders……….yes Søs er på igen 🙂

Pingback af Patricia OnLine » Jubelnar

torsdag, 29. juli 2010 @ 21:47

[…] denne ACB udfordring lader til at virke lidt – og alligevel ikke. Det positive er at jeg får skrevet et indlæg […]

Pingback af Patricia OnLine » Åh…

tirsdag, 17. august 2010 @ 21:42

[…] og jeg har også fundet ud af at jeg blogger bedst (og helst) af lyst, fremfor pligt. Måske har den lille udfordring været med til at kickstarte lysten til at skrive indlæg oftere, men det bliver ikke af pligt […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.