Patricia OnLine

– en weblog

Tilbage fra ferie

af Patricia @ 13:38 pm — tirsdag, 2. september 2003
Kategoriseret under: bloggen,stort & småt

Hvor tiden dog forsvinder hen, når man har det godt, det er et rigtigt godt spørgsmål. Det slog mig pludseligt i dag, at det er meget længe siden jeg overhovedet har tænk på denne weblog – og resultatet er at der naturligvis ikke står så frygeligt meget nyt på siden. Til gengæld har jeg nydt den mellemværende periode i fulde drag, for jeg har nemlig holdt ferie det meste af august måned.

Alexander og jeg har kørt rundt i Tyskland og Holland, og fået brugt alle vores sanser på turen. Selv det dér med at køre rundt var en fornøjelse, for vi kørte und på motorcykel – hver vores. (Tak til Niels for at muliggøre dette).

Det gav en hel del rutine til en nyudklækket motorcyklist som mig, især bjergområdet omkring Harzen gav sved på panden. Men nu hvor det er overstået, er det de gode oplevelser der er mest overvældende. Vi fik kørt lidt over 3000 km, og det var perfekt. Så perfekt, at jeg nu nok engang bliver nødt til at købe mig min egen MC.

1 kommentar

840

Pingback af Patricia OnLine » Høst resultaterne

mandag, 1. maj 2006 @ 20:37

[…] Det fede er at høste resultaterne af udfordringerne bagefter. Et velsmagende og nyt måltid. Nye arbejdsmæssige udfordringer. Fornemmelsen af at suse afsted på landevejen, alene på kværnen. Se på glade og svedige aerobicdeltagere der siger “tak for en god time” og kommer igen uge efter uge. […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.