Patricia OnLine

– en weblog

Nymodens teknologi

af Patricia @ 9:42 am — lørdag, 12. september 2009
Kategoriseret under: stort & småt

Min lokale føtex har renoveret butikken fra scratch. Det betyder at jeg de seneste par måneder ikke har været der ret meget, men har fundet alternative steder at handle ind – eksempelvis føtex i Østerbrocenteret, som tilsyneladende er en stor velbevaret statshemmelighed, for der er aldrig lang kø ved kasserne.

I går var jeg så tilbage i min lokale, nyrenoverede føtex… og jeg for vild! Ikke én eneste ting står på sin vanlige plads (ud over sidste-øjebliks fristelser i slikform ved kassen), alle kølediske er stort set skiftet ud til de lodrette af slagsen og er gavmilde med kulde omkring sig, og ikke alle kunder så begejstrede ud, som om de var på skattejagt.

Og så opdagede jeg det sjove: selvscanningskasserne! Scan dine egne varer, bestem helt selv hvor meget du skal have over beløbet, og bliv underholdt af rådvilde mødre, der er lokket til selvscanningskasserne af deres ivrige børn, der højlydt siger ting som: “Nej mor, den dur ikke, så skal du taste koden selv. Tryk dér. Nej, dér. Lad mig gøre det.” Og maskineriet kommer med sjove fejlmeddelelser når man pakker tasken, og først stiller den op på disken. “Fejl. Der er en uventet vare. Fjern den venligst.

Jeg var underholdt. Og jeg synes også at systemet er smart, tidsbesparende og nemt for sådan én som mig, som aldrig køber mere ad gangen end der kan være i en rygsæk og et mikrokøleskab. Men jeg synes måske at føtex ikke lige har tænkt over det signal de sender, ved at sætte deres payoff sammen med deres anden meddelelse på bonnen. Men det er måske bare mig.

1 kommentar

Kommentar af Frederikke

torsdag, 12. november 2009 @ 10:45

Jeg brugte også det der selvskan for første gang den anden dag og betalte via Dankort på beløbet og alligevel fik jeg 4 kr. tilbage???
Altså det kan da gå hen og blive lidt af en forretning 😉

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.