Patricia OnLine

– en weblog

Man skulle nødig…

af Patricia @ 10:30 am — tirsdag, 8. september 2009
Kategoriseret under: bloggen,stort & småt

…beskyldes for ikke at blogge et helt år. Jeg tror lige jeg når det på målstregen.

Det er jo fantastisk at jeg tilsyneladende stadig kan huske hvordan det foregår. På trods af at maskineriet bagved det hele ser fuldstændig anderledes ud end for næsten et år siden. Spørgsmålet er naturligvis om man stadig kan kalde sig blogger blot fordi man har en blog. Eller skal den rent faktisk opdateres jævnligt? Og for at det er jævnligt, er det så bare mindst én gang årligt?

Faktisk har jeg ikke det store at berette. Eller jo, det har jeg sikkert, men det kan ikke lige nedfældes her og nu. Næsten er år er lang tid lige sådan at skulle gennemtrawle for spændende nyt der tåler gengivelse for masserne, så kan vi aftale det kommer i bidder så’n lidt hen ad vejen? Det tror jeg nok vi kan…

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.