Patricia OnLine

– en weblog

Det store internet

af Patricia @ 9:37 am — onsdag, 7. november 2007
Kategoriseret under: set derude

Der er så meget jeg ikke forstår – jeg føler mig hægtet bagud. Facebook og Twitter og Plazes og Dopplr og hvad har vi. Men én ting forstår jeg da, og det er når det store internet byder på “ah” oplevelser. Som dette frieri med kat og hendes svar, også med kat. Eller denne efterlysning af en drømmekvinde fra subway’en, som indtil videre ikke er afsluttet. Update: Og han fandt hende!

Så kan jeg sidde med “ah” fornemmelsen, og overleve at der er plads til at blive klogere på alt det andet. Engang. Måske.

1 kommentar

Kommentar af Mami

tirsdag, 27. november 2007 @ 21:24

Ohhhh wie schade, deine Pausen sind viel zu lang!!
Wo bleibt dein spannender Komentar?
I ha di ganz fescht!
Mutzi von Mami

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.