Patricia OnLine

– en weblog

Nå, men..

af Patricia @ 13:50 pm — søndag, 7. oktober 2007
Kategoriseret under: bloggen,livet er,stort & småt

..hold op hvor bliver der hurtigt støvet et sted man ikke kommer ofte! Pausen fra bloggen har været længere end forventet og overhovedet ikke planlagt. Heldigvis skyldes det ikke dårligt nyt, for alt er lige som jeg godt kan lide det. Det er vist nærmere en rytme jeg er kommet ud af, eller så er det for få bemærkninger som denne.

En kort opdatering siden sidst må være noget i denne retning: jeg bliver glad hver gang jeg har dem på, det nye job (jeg startede på i april) indfrier forventningerne, specielt pga. mine fantastiske kollegaer Når nu der ikke er mere Harry Potter, har jeg kastet min bogkærlighed på Jasper Ffordes fantastiske Thursday Next serie. Tallinn er et dejligt sted jeg gerne besøger igen, sommerferie på Kreta er heller ikke sådan at kimse ad, og der er muligheder for at få en god kop alle stederne – også i Stockholm.

Og ellers ligner alt stort set sig selv – lige nu kalder en solstråle på mig. Den luner en plet på sofaen, hvor jeg vil ligge rigtig godt om lidt.

6 kommentarer

Kommentar af Randi

søndag, 7. oktober 2007 @ 14:38

Velkommen tilbage! Dejligt med livstegn herindefra 🙂

Kommentar af Esther

søndag, 7. oktober 2007 @ 15:30

Jaaah – she’s back 🙂

Kommentar af Manuela

søndag, 7. oktober 2007 @ 16:37

weeee du var på for en kort bemærkning. 🙂 jo, selv om der er længe i mellem du skriver noget og jeg ikke dagligt tjekker længere på din blog, ja så finder jeg dog stadig vej til den ind i mellem og jo…….ups, til min store overraskelse var der lidt at læse, skønt!
Knus din søster

Kommentar af Mami

mandag, 8. oktober 2007 @ 11:05

Schön dass du wieder Zeit zum Schreiben hast, nur weiter so! Kuss von Mami

Kommentar af Patricia

mandag, 8. oktober 2007 @ 23:12

JEg skal prøve at gøre det bedre denne gang! =o)

Kommentar af Grith

lørdag, 13. oktober 2007 @ 12:02

Jamen velkommen tilbage da;-)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.