Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – Kaffeplantagen & Vin

af Patricia @ 21:13 pm — mandag, 14. maj 2007
Kategoriseret under: den gode kop

Jeg holder stadig af at komme ud og blive luftet, og selv om det er ganske naturligt at tage til steder jeg kender og holder af, så er det faktisk også dejligt at komme nye steder. Man kunne jo sige, at man var på jagt efter den gode kop. Enten det, eller egentlig bare havde lyst til en god kop efter måltidet.

Søndag aften endte i hvert fald i Classensgade, nærmere bestemt på Kaffeplantagen & Vin. Betjeningen er behagelig, og der er rarere i lokalet end det kan syne på første blik. Måske er det bare mig, men det høje ryglæn på soferne ved væggen, fik mig til at føle mig enormt lille. Heldigvis var jeg i godt selskab, så den følelse forsvandt hurtig igen. Så nåede jeg at lægge mærke til at lamperne ligner samme type som Laundromat dyrker, bare uden røde eller grønne farver. Og kort tid efter stod den gode kop også foran mig.

Den gode kop - Kaffeplantagen & Vin

Afvekslingsvis blev det til en café au lait. Eller, det stod der på menukortet, men den smagte nu meget mere som en god cappuccino. Smuk var den også, så er det lettere at komme over, at den havde ca. halv størrelse af det jeg forventede. Dog ikke specielt varm, så et tip er måske at bede om at få den ekstra varm. Pålidelige kilder oplyser dog, at deres chai på vanilie soyamælk er fremragende. Jeg kommer sikkert igen engang ved lejlighed, så kan det være det skal prøves.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.