Patricia OnLine

– en weblog

Det også fordi…

af Patricia @ 22:56 pm — tirsdag, 8. maj 2007
Kategoriseret under: bloggen,stort & småt

Det er lidt ligesom at møde en gammel ven på gaden. “Ih” og “Næ” og “Hvor er det længe siden!” udveksles, og pludseligt går det op for en, hvor længe siden det rent faktisk er. Her kan jeg ikke løbe fra det, for tidsstemplet taler sine tydelige spor.

Den næste naturlige reaktion er undskyldninger. Jamen, hvis du vidste hvor mange undskyldninger jeg kan finde, der kan forklare hvorfor det er så længe siden sidst. Og der er det med arbejdet med skiftende arbejdstider, og computeren der gik i koma, og maskinen med linux jeg aldrig kunne forlige mig med, og genoplivningen af computeren, men den manglende tid, og så var det for koldt, og så skulle jeg på skiferie, og så var vejret for godt, og så havde jeg bare ikke noget at skrive om, og hvis jeg havde, så manglede jeg bare bogstaverne, fordi han bruger hele husstandens kvote. Dårlige undskyldninger. Så dem lader jeg være at komme med.

I stedet for kan jeg blot konstatere, at der i bund og grund jo ikke sket noget revolutionerende siden sidst. Og det er slet ikke så ringe.

5 kommentarer

Kommentar af Liselotte

tirsdag, 8. maj 2007 @ 23:01

Wauw… du lever! Skønt! 🙂

Kommentar af Grith

onsdag, 9. maj 2007 @ 14:38

Velkommen tilbage, endelig lidt nyt;-)

Kommentar af Mami

torsdag, 10. maj 2007 @ 10:08

Oh wie schön, endlich habe ich meine gewohnte Lektüre wieder von dir——-mach bittte weiter so!
I ha di ganz fescht!

Kommentar af Mami

torsdag, 10. maj 2007 @ 18:29

Ich freue mich, dass ich wieder etwas von dir lesen kann–mach weiter so!
I ha di ganz fescht!

Kommentar af visitsen

fredag, 11. maj 2007 @ 21:53

verden står ikke stille – og alligevel er alt det samme, men du var savnet mens det skete – velkommen tilbage

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.