Patricia OnLine

– en weblog

Den vildeste lørdag aften

af Patricia @ 22:25 pm — lørdag, 30. september 2006
Kategoriseret under: stort & småt

Nu er alder jo ikke noget jeg tænker over hele tiden. Det sker ofte at jeg må tænke over og regne på hvor gammel jeg er i det øjeblik jeg bliver spurgt om det, og jeg har ikke noget imod at være… hmm, jeg er 72er og vi er i 2006… 34, mest fordi jeg synes mit liv er pragtfuldt. Og det er jo skønt.

Men den vilde festabe i mig er vist flyttet til grønnere græsgange. Der var måske engang hvor jeg ville have udnyttet min græsenke-status til en bytur. Men ikke denne gang. Jeg har forsøgt at dække mit søvnunderskud, jeg har læst op på fysiologi og træningsfysiologi, jeg har arbejdet og undervist. Og højdepunktet er nok nærmest denne lørdag aften, hvor jeg sidder og sipper et glas rødvin, spiser lidt chips, broderer og hører soulklassikere og lurve-song fra 60erne. (Naboen er ikke hjemme, så han kan ikke høre at jeg synger med).

Jeg forudser at der ikke går lang tid, før jeg står på gaden og ryster på hovedet af nutiden ungdom. Tsk.

1 kommentar

Kommentar af Mette Szabo

torsdag, 12. oktober 2006 @ 9:03

Der ender vi jo nok alle sammen. Flot at du indrømmer det

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.