Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – Bogormens have

af Patricia @ 13:59 pm — mandag, 7. august 2006
Kategoriseret under: den gode kop

Den danske sommer forkæler os, og en af de bedste ting er at tilbringe lun sommeraften i godt selskab, hvor der grines og sludres om alt mellem himmel og jord. Lige bortset fra nærgående edderkopper, der absolut valgte at kravle på mig eller udstille sig i stearinlysets skær med hvin og spring til følge (ikke kun fra mig), var det en perfekt aften.

Den gode kop - Bogormens have

Den gode kop er denne gang en cafe au lait, lavet med omhu og serveret med et smil, og nydt i Bogormens have. Udskænkning kun efter forudgående aftale, men ikke desto mindre anbefalelsesværdig. Eneste anke er, at sludderen gik så lystigt, at det alt for tidligt blev tid til at nå sidste tog. Tak for en dejlig aften.

2 kommentarer

Kommentar af Grith

fredag, 11. august 2006 @ 21:38

Fantastisk, kort og godt, det er mig der takker:-) Og vi gør det igen, gør vi, denne gang uden edderkopper:-)

Kommentar af Randi

mandag, 14. august 2006 @ 12:34

Og forsinket tak for sidst fra mig også! Apropos de 8-benede: Jeg vækkede kæresten kl 5.30 i morges da jeg stod op og så at der sad en kæmpestor jagtedderkop på væggen over vores seng. Han var for træt til at gøre noget ved det, så jeg måtte tage på job med uforrettet sag. Jeg har lige ringet hjem for at sikre mig at han HAR gjort kål på kræet. Pyha, heldigvis, ellers skulle jeg jo sove på sofaen i nat 😉

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.