Patricia OnLine

– en weblog

Opdagelsesrejser

af Patricia @ 15:43 pm — onsdag, 26. juli 2006
Kategoriseret under: set derude,stort & småt

Jeg havde nærmest stadig smilet på læberne, efter at have læst Mebbe’s beskrivelse af at fare vildt i mit ‘hood, da jeg selv tog på opdagelsesrejse. Målet var at finde Bellahøj Politistation, så jeg kunne få en straffeattest til min nye arbejdsgiver (hvorfor er det lige at man ikke kan bestille den elektronisk? Eh? Er det måske ikke 2006 vi er i? Eh?).

Nå, det burde ikke være så svært. Lige ud, op ad bakken, til venstre og til højre, og så skulle den være lige til at finde. Jeg cyklede. Og cyklede. Og spejdede efter skilte med vejenes navne. Det lader til, at de enten er i høj kurs hos folk der gerne vil have skiltene derhjemme, eller også spares der rundt omkring i kommunernes administrationer, for mange skilte var der bestemt ikke. Jeg cyklede. Og cyklede. Og pludseligt kommer jeg forbi Vanløse Nærpoliti. Der ligger noget længere væk end Bellahøj.

De friske unge politibetjente så ud til at være glade for et lille afbræk i en ellers stille dag, jeg fik mit papir, blev kølet af og kom op på cyklen igen for at køre hjem. Lidt til venstre og lidt til højre og ned ad bakken. Og hydrere med tre liter kold vand.

Mit lille eventyr var ikke skræmmende – men måske er den værste middagshede ikke det bedste tidspunkt at udforske byen i.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.