Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – MJ

af Patricia @ 21:35 pm — onsdag, 19. juli 2006
Kategoriseret under: den gode kop

Se, nogle mennesker skriver bedst på caféer, hvor venlig betjening er tilgængelig, det trådløse internet er gratis og fungerer, og hvor man ikke får ondt i enden af at sidde i stolen en hel formiddag. Sådanne mennesker får af og til besøg efter endt skriveperiode, og sidst jeg besøgte MJ Coffee i Gothersgade, var der bestemt basis for gensyn.

Den gode kop - MJ

Den gode kop denne gang er en kaffe latte. Den ser ikke så stor ud på billedet, men tro mig, det er de helt rigtige – store – glas der er brugt. Det der snyder er kæmpemuffinen ved siden af. Den var så enorm og fuld af chokolade, at jeg simpelthen ikke kunne spise det hele af den. Jeg er nu ikke helt afskrækket endnu, for de har stadig et par smagsvarianter jeg liiiige bliver nødt til at forsøge at spise en hel af. Kaffen var ok, men blev nok lidt overskygget af bagværket.

Atmosfæren på MJ er fin. Bordene er ikke specielt store, men der er rigelig plads til din bærbare og en kop et eller andet. Eller din moleskin. Eller bare til at holde avisen lidt op, som påskud for at se på andre mennesker, for stedet er også fint til peoplespotting. Især hvis du har fulgt med i diverse sladderblade, vil du kunne genkende et ansigt eller to. De kendte skal jo også have kaffe. Ikke at stedet oser af at kendte kommer dertil, heldigvis.

Har du brug for et sted at arbejde et par timer, kan jeg klart anbefale MJ. Og de vil sikkert gerne se dig også, for det er ikke længe siden der er installeret flere stikkontakter. Og fik jeg nævt at der er gjort plads til os krævende ikke-rygere? Og det åbner tidligt, så prøv det ved lejlighed. Og husk lige at prøve én af de dér muffins.

2 kommentarer

981

Kommentar af Liselotte

onsdag, 19. juli 2006 @ 22:23

Hvor har du hygget dig – og mums for en muffin 🙂

983

Kommentar af Patricia

torsdag, 20. juli 2006 @ 11:23

Sådan en muffin kan snildt gøre det ud for frokost – den er virkelig stor.
(Jeg ved det… DSHOIG – men altså, prøv selv)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.