Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – Granola

af Patricia @ 12:27 pm — fredag, 23. juni 2006
Kategoriseret under: den gode kop

Rundt omkring i København finder jeg forskellige favoritsteder af forskellige grunde, og en af mine absolutte favoritgader er Værnedamsvej. Det er her man finder de fedeste briller, blomsterhandleren der oser af kvalitet (ham i skuret) og nye caféer og spisesteder popper hele tiden op. Oftest på bekostning af andre, men hvis de er rigtig gode, så bliver de.

Hvis du kigger godt efter, finder du en port der fører ind til en baggård. I baggården ligger Granola, og det er et sted hvor der er kræset for detaljerne. Kaffemøller, lækkerier i dåser og æsker, brunt indpakningspapir og rød/hvid snor. Hvis du har trang til ristet rugbrød med ost eller en portion havregrød, er det også stedet – hele dagen.

Sidst jeg var der havde jeg mest af alt lyst til noget koldt, og havde egentlig besluttet mig for en vanilliemilkshake. Men heldigvis blev jeg lokket til at prøve noget nyt, og det var godt!

Den gode kop - Granola

Den gode kop endte i stedet med at blive en vanillieshake med friskpresset appelsinjuice, og den var så god at jeg kun med nød og næppe fik lov at have den i fred. Heldigvis viste det sig at “tyvens” koskos/espressomilkshake også var ganske fremragende, så jeg gjorde gengæld.

Granola har ikke frygtelig meget plads til at man kan nyde det indkøbte in-house, men sommervejret tillader også at du kan sidde og strække benene udendørs i baggården. Og hvis du sidder indenfor, kan du nyde 50’er musikken og ejerens glade og melodiøse medfløjt. Jeg er sikker på at havde betjeningen været kvindelig, så var det med hestehale og strutskørte.

Måske burde jeg ikke råbe for højt om stedet, af frygt for at der ikke er plads til mig næste gang. På den anden side, så er Granola et af de steder jeg gerne ser bliver rigtig længe på Værnedamsvej.

3 kommentarer

929

Kommentar af Grith

fredag, 23. juni 2006 @ 12:31

Ih altså, der må vi to da smutte hen en dag sammen, lyder næsten for godt til at være sandt:-)
God Skt. Hans:-)

930

Kommentar af Therese

fredag, 23. juni 2006 @ 12:33

Dér har jeg aldrig været, men efter jeg har læst her, vil jeg da helt sikkert smutte derhen næste gang jeg er i nærheden!

931

Kommentar af Patricia

fredag, 23. juni 2006 @ 13:49

Det må vi, Grith, og hav også en fornøjelig aften.
Therese, jeg tror du vil nyde et lille smut forbi stedet. Og husk at fortælle om det hvis du prøver noget godt 😉

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.