Patricia OnLine

– en weblog

Gæt en bog

af Patricia @ 22:47 pm — lørdag, 17. juni 2006
Kategoriseret under: bøger

image

Update: Hint #2

image

12 kommentarer

905

Kommentar af Patricia

søndag, 18. juni 2006 @ 15:25

Korrekt, Mette! Hvis du også kan fortælle mig hvilken én af dem, så bliver jeg endnu mere imponeret =o)

Hvis det hjælper, så kan jeg fortælle at den også holder selvom det er tredje gang jeg læser den.

906

Kommentar af Grith

mandag, 19. juni 2006 @ 17:16

Harry, my old friend:-) Kan det mon være bind 4, som er fantastisk?

908

Kommentar af Heidi

mandag, 19. juni 2006 @ 22:59

Det er fra 5eren – The order of the Phoenix, og de er igang med at plotte muligheden for det som gik hen og blev “DD” (Dumbledore´s Army) i modtræk til Dolores Umbridges ban af faktisk defense undervisning i defence against the dark arts timerne 🙂

…har jeg ret, eller…? 😀

909

Kommentar af Patricia

mandag, 19. juni 2006 @ 23:17

Du har meget ret, Heidi! Samtalen med Sirius (eller hans hoved i pejsen) foregår lige før Umbridge bliver udnævnt til High Inquisitor og Hogwarts langsomt forvandles til et regel-helvede, og DA’erne tager affære. Godt at vide at jeg er bladt andre fans. 🙂

911

Kommentar af Carina

tirsdag, 20. juni 2006 @ 8:40

Shes not letting us do magic at all, det må være dolores umbridge i Harry Potter and the order of the Phoenix (har ikke læst tidligere kommentarer 😉 tro det eller lad være)
Den ligger på mit natbord lige nu, for sådan cirka treide gang. Glæææææder mig til den sidste, KOM NU!!!

914

Kommentar af Grith

tirsdag, 20. juni 2006 @ 15:25

Ja, vi er vist mange der venter i spænding på Rowlings næste Harry-tanker:-)

915

Kommentar af Heidi

onsdag, 21. juni 2006 @ 1:01

patricia – du er langt fra alene. Jeg er helt fortabt i det univers. Jeg nyder saligt at læse hvert et kapitel, og det er nogle af de bøger som kan lokke mig i sengen før tid bare for lige at læse et kapitel ekstra.

Jeg har været igennem alle bøgerne et par gange, og lur mig om jeg ikke også kommer igennem dem flere gange som tiden går. Og ja – den sidste glæder jeg mig også til… og så alligevel – hvad skal man dog lave bagefter. Jeg er bange for at sammen med den tilfredstillelse man får ved at få en afklaring og afslutning på det hele (selv om jeg tror jeg har luret det store plot) bliver man også efterladt med en meget tom fornemmelse. Jeg har lidt svært ved at forestille mig en verden, hvor man ikke venter på den næste HP bog 🙂

916

Kommentar af Patricia

onsdag, 21. juni 2006 @ 9:14

Ja, Carina, du har også fuldstændig ret. Jeg fik også pludselig lyst til at genlæse “mens vi venter”. Men som Heidi også skriver, så bliver det meget mystisk at læse den sidste side i den sidste HP og vide at der ikke kommer mere. Bare hun dog ville skynde sig at skrive den! Bare hun dog ville trække den ekstra længe.

(og Heidi, jeg vil slet ikke høre mere om, hvad det store plot er efter din mening, ok? 🙂 )

917

Kommentar af Heidi

onsdag, 21. juni 2006 @ 12:27

Patricia – jeg holder bladet for munden så 😉

918

Kommentar af Carina

onsdag, 21. juni 2006 @ 14:31

Kan du så ikke lige lave en post om det på din egen blog, det kunne jo være sjovt at se om du får ret 😉

919

Kommentar af Heidi

onsdag, 21. juni 2006 @ 22:20

Hmmm… se Carina; det er faktisk ikke et dumt forslag. Men jeg er bange for, at der er nogle stykker som jeg måske får på nakken. Det er jo ikke alle som er interesseret i at få min version om, hvordan tingene hænger sammen… dog kunne man jo lave en lille claimer i starten så folk vidste at læste de videre, ville de får konspirations teorier at vide ift. HP …. idéen overvejes 😉

925

Kommentar af Patricia

fredag, 23. juni 2006 @ 9:07

Altså med en en tydelig advarsel, så ved folk (jeg) jo hvad de udsætter sig selv for. Og så kan man så selv vælge mellem at lade nysgerrighed eller standhaftighed råde. Så go for it, Heidi.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.